V420-F

V420-F

     V420-F серија на MicroHAWK multicode читачи со автоматски фокус за читање на кодови на различни растојанија.

  • eдноставнo конфигурирање со WebLink
  • достапен сензор од 5 мегапиксели
  • достапен автоматски фокус
  • сериска RS-232, USB или Ethernet порта преку USB
  • IP54 степен на заштита
  • кабел со аголен излез