V410-H

V410-H

         V410-H серија на рачни бар-код читачи со висока резолуција. Флексибилни и лесни за користење во индустриски и природно-научни апликации.  Достапен во три верзии: XD – решение за користење во индустрија каде што треба да се најмал бар-код симбол, SR – решение кое обезбедува извонреден опсег на читање и HC – решение дизајнирано за употреба во природно-научни лаборатории и во болничките средини. Сите три верзии се користат со WebLink PC алатката за интуитивно конфигурирање.

  • обезбедува индустриска стабилност, алгоритми за декодирање и опсег на читање, овозможувајќи им на корисниците да го скенираат буквално секој бар-код 
  • големо подобрување во алгоритмите за декодирање, опсегот и робусноста 
  • најдобри во својата класа со користење на WebLink