V330-F

V330-F

       V330-F серија на MicroHAWK multicode читачи со комапктен дизајн и Ethernet порта.

  • едноставна конфигурација со WebLink
  • достапен сензор од 5 мегапиксели
  • најмал во својата класа
  • IP40 степен на заштита
  • единечен RJ45 конектор и кабел
  • Ethernet TCP/IP, Ethernet/IP и ProfiNET I/O комуникација
  • напојување преку интернет (PoE)