V320-F

V320-F

       V320-F серија на MicroHAWK multicode читачи со компактен дизајн.

  • едноставна конфигурација со WebLink
  • достапен сензор од 5 мегапиксели
  • најмал во својата класа
  • IP40 степен на заштита
  • единечен RJ50 кабел и конектор
  • RS-232 сериска порта и Ethernet преку USB мрежна порта.