V275

V275

Системи за инспекција на квалитет на печатење.
V275 осигурува дека секоја ознака ги исполнува вашите стандарди за квалитет. Тој е единствениот систем за оценување на квалитетот на баркодот за употреба со термички печатари Зебра кои се во согласност со ISO 15426 и GS1 стандардите, потребни за усогласување со регулативите на индустријата, како што е FDA.

Со извештаи за инспекција за 100% од произведените етикети, корисниците можат да бидат уверени дека е постигната целосна усогласеност со прописите и дека ниту еден производ не се испорачува со неисправни ознаки.

  • Намалете ги трошоците за инспекција
  • Идентификувајте дефекти
  • Одржувајте квалитет
  • Намалете ја преработката
  • Контролирајте го отпадот
  • Намалете го ризикот од непочитување