V1000

V1000

         V1000 серија на инвертори за употреба во апликации каде што е важно во мал простор да се постави инвертор со одлични перформанси.

 • едно-фазни модели на 200V со моќности од 0,18 до 4 kW,          три-фазни модели на 200V со моќности од 0,18 до 18,5 kW и        три-фазни модели на 400V со моќности од 0,37 до 18,5 kW
 • струјно векторска контрола
 • голем вртежен момент при покревање (200%/0,5Hz)
 •  1: 100 – опсег за контрола на брзината
 • двојно рангирање на моќноста: ND 120%/1мин. и HD 150%/1мин.
 • контрола на мотори од IM и PM тип
 • можност за оддалечено подесување 
 • вграден филтер
 • терминали без завртки
 • можност за мемеориски back-up на податоците
 • Modbus, Profibus, CANopen, DeviceNet, LONworks, CompoNet, Ethernet, ML-II, PROFINET и EtherCAT комуникација
 • во согласност со CE, UL, cUL и TUV стандарди