USB3.0 Series

USB3.0 Series

USB3.0 серија на компактни CMOS камери

  • CMOS сензори со висока резолуција и голема брзина
  • опциски камери со Sony CMOS (Pregius) 
  • со компактен и робустен дизајн
  • лесни за монтирање и поврзување