TL-W

TL-W

Индуктивен сензор со плосната форма во компактно пластично куќиште.
Серијата TL-W нуди широк спектар на индуктивни сензори во стилот на блок за едноставно поставување на рамни површини. Со растојание за сензори од 1,5мм до 20мм, TL-W е идеално решение за сите стандардни апликации.

  • Предна и странична површина
  • IP67
  • DC Модели со 2 и со 3 жици
  • Растојанија на чувствителност од 1,5мм до 20мм