За повеќе информации на располагање Ви стои нашиот Продажен и Технички тим.

Посетете не

OMRON Macedonia бул. Јане Сандански br.12 Ламела 5 Локал 3 1000 Скопје

Јавете се

02 246 1309

Пратете маил

sales@nik.com.mk servis@nik.com.mk