SX Series

SX Серија

        SX серија на инвертори дизајнирани за користење во апликации каде што е потребна контрола на големи моќности.

 • модели со три-фази на 400V (моќности од 0,75kW до 800kW) или три-фазни модели на 690V (моќности од 1,5kW до 1.000kW)
 • V/F или векторска контрола 
 • RTC (Real Time Clock) функција
 • оциски контролен панел со вграден Bluetooth
 • контрола на PM моторот
 • компактен дизајн и избор на модели со куќиште со IP20 или IP54 степен на заштита
 •  вграден филтер од C3 класа и осигурувачи од 220kW
 • во согласност соE N62061 STO SIL2 стандард за безбедност 
 • контрола на кривата на оптоварување
 • логичко програмирање
 • вградени функционалности за специјални апаликации, како што се контрола на повеќе пумпи и аплиакции со кранови
 • EtherCAT, PROFINET, Modbus, DeviceNet, PROFIBUS и Modbus TCP комуникација