SX Series

SX-AFE Серија

        SX-AFE серија на AFE-Active Front End решение за ефикасно работење без проблеми во апликации каде што се потребни поголеми моќности и регенерирање на индустриската енергија. 

  • избор на три-фазни модели на 400V (моќности од 55kW до 900kW) или три-фазни модели на 690V (моќности од 110kW до 1.100kW)
  • IP54 степен на заштита
  • компактен и робустен дизајн
  • вграден филтер од C3 класа
  • вградени осигурувачи (од 200 kW)
  •  EtherCAT, PROFINET, Modbus, DeviceNet, PROFIBUS, Modbus TCP комуникација
  • во согласност со CE, UL, RoHS страндарди