Soft NA

Soft NA

Со објавувањето на Soft NA можете да ги извршувате истите HMI-проекти директно на вашиот IPC

  • Повторно искористете ги вашите NS-проекти, нема потреба од наново пишување на истиот код
  • Погледнете го вашиот HMI на вашиот компјутер
  • Во совршена комбинација со OMRON NY серијата на IPC