S8VK-X

S8VK-X

         S8VK-X серија на  напојувања со прекинувачки режим.
Компатибилен со EtherNet/IP, Modbus TCP за поврзување со IoT. Информациите за времето на замена на производот, излезниот напон, излезната струја и слично се набљудуваат преку мрежата и може да се менаџираат сите одеднаш.

  • статусот на производот може да се провери на самото место со помош на мониторот за индикации
  • Можност за работа на амбиентални температури од -40 до 70°C
  • Функција за зголемување на моќноста на 150% (240 и 480 W)
  • Можност за монтажа едно до друго (до 55°C)
  • Усогласеност со UL класа 2 (90 W или помалку)
  • Во согласност со EN/IEC 61558-2-16
  • Обложени PCB за подобра отпорност на околината