S8VK-WB

S8VK-WB

Компактно 3-фазно напојување од 400V.
S8VK-WB е најкомпактно 3-фазно напојување, дизајнирано да одговара на мали контролни панели. Овозможува дополнителни информации за справување со проблеми за намалување на времето на застој и обезбедува поголема отпорност на околината за широк спектар на апликации.

  • Компактност, монтажа едно до друго
  • Засилување на моќноста до 150%
  • Опсег на работна температура: од -40 до +70°C
  • LED диоди и дигитални излези за лесна дијагностика
  • PCB обложување за подобра отпорност на околината
  • Отпорен на вибрации 5G
  • Загарантирана надморска височина до 3.000м
  • Терминали за push-in Plus