S8VK-T

S8VK-T

3-фазната серија S8VK-T припаѓа на компактниот опсег на напојување (од 120W до 960W). Исто како еднофазениот тип S8VK-G, има широк прифатлив опсег на влез, вклучувајќи и 3-фазен влез (3 x 340 до 576VAC) 2-фазн влез (2 X 340 до 576 VAC) и DC влез со исклучок на 960W (450 до 810VDC)

  • Широк работен опсег на температура (-40 до + 70ºC) за да се гарантира стабилност на работењето
  • Двоен сет на излезни терминали DC (три за негативни) за да се обезбеди лесно ожичување
  • Висока ефикасност (90%) за намалување на потрошувачката на енергија
  • Функционалност за зголемување на моќноста (120%)
  • Голема отпорност на вибрации со прицврстувач за монтирање на метални DIN-шини.