S8VK-S

S8VK-S

       S8VK-S серија на напојувања со прекинувачки режим. Совршено решение за мали контролни панели.

  • работна температура од –40 до 70°C
  • доддржан DC влез (90 до 350 VDC)
  • функција за зајакнување на моќноста на 120% (60 W и 120 W)
  • Функција за зајакнување на моќноста на 150% (240 W и 480 W)
  • Аларм за пад на напон (240 W и 480 W)
  • Можност за монтажа едно до друго (до 55 ° C)
  • Отпорност на вибрации до 5G и 300-VAC абнормален влезен напон поддржан за 1 секунда.
  • PCB обложувањето штити од прашина, корозивен гас и влажност.
  • Сертификација за 3000m надморска височина
  • Во согласност со RoHS