S8VK-G

S8VK-G

Вистинското напојување за вашата апликација.
S8VK-G нуди широк опсег на производи (од 15W до 480W), во многу компактна големина. Тој е за 13% помал од другите напојувања и најмал е на пазарот од ваков тип.

  • Широк работен опсег на температура (од -40 до +70ºC) за да се гарантира стабилност на работењето
  • Двоен сет на излезни терминали DC (три за негативни) за да се обезбеди лесно ожичување
  • Висока ефикасност (90%) за намалување на потрошувачката на енергија
  • Функционалност за зголемување на моќноста (120%)
  • Подобрен клип за монтирање на DIN-шина за да се обезбеди подобра отпорност на вибрации и да се овозможи лесна инсталација