S8VK-C

S8VK-C

Економичен тип на напојување.
Серијата S8VK-C Lite е идеален избор за апликации чувствителни на трошоци, за кои е потребно безбедно и висококвалитетно напојување. Оваа серија е достапна со моќност од 60W до 480W.

  • Опсег на работна температура од -25º до + 60ºС
  • Двоен сет на излезни терминали DC (три за негативни) кои овозможуваат лесно ожичување
  • Универзален влез, од 100 до 240VAC и од 90 до 350VDC
  • Во согласност со EN61204-3, EN55011 Class А.
  • Подобрениот клип за монтирање на DIN-шина обезбедува подобра отпорност на вибрации и овозможува лесна инсталација