S8FSC02512

S8FS-C

          S8FS-C Lite серијата на напојувања со метална рамка се најдобро решение за стандардно напојување со голема сигурност.

  • избор на модели со 15, 25, 35, 50, 75, 100, 150, 200 или 350W моќност и 5, 12, 15, 24, 36 или 48VDC DC-излезен напон
  • модели со избор на влезен напон од 100 до 120VAC или од 200 до 240VAC
  • заштита од преоптоварување, пренапон и куса врска
  • лесно монтирање на DIN-шина со држачи за монтирање (се нарачуваат одделно)
  • во согласност со CE стандарди (сите модели), одобрени за UL (сите модели) и CCC (модели од 15 до 150W)
  • Во согласност со EMI EN 55011 Class B (модели од 15 до 150W)