S8AS

S8AS

Напојување со заштитна функција за заштита на колото.
Сериите S8AS се паметни напојувања со заштитни дигитални кола во еден пакет. Излезот е поделен на 6 или 8 канали и обезбедува прилагодлив опсег на струја на прекинување за секој канал со чекори од 0,1 А. Заштедува простор за инсталација во панел со помалку жици со интеграција на функциите за заштита на колото.

  • Опсег на работна температура (од -10 до + 60ºC)
  • Екран со 3 цифри, 7 сегменти
  • Излези на сигналот за функцијата Tripping и алармите
  • Предвидување на работниот век
  • Секвенца за стартување и исклучување
  • Надворешен Tripping влез
  • Комуникациски терминал, RS-485
  • Компатибилен со cULus, EN, RoHS
  • UL Class 2 излез