RX2

RX2

   RX2 серијата  на инвертори се поефикасни, полесни и побрзи за користење од инверторите од RX серијата. 

 • избор на три-фазни модел на 200V со моќности од 0,4 до 55 kW и три-фазни модели на 400V со моќности од 0,75 до 132 kW
 • голем вртежен момент во отворена јамка – 200% на 0,3Hz,
 • целосен вртежен момент при 0Hz во затворена јамка
 • без-сензорска и векторска контрола при затворена јамка
 • тројно рангирање на моќноста: VLD 110%/1 мин, LD 120%/1 мин и ND 150%/1 мин
 • вграден EMC филтер, логичко програмирање и функционалност на апликацијата
 • функција за позиционирање
 • вградена STO безбедносна функција
 • стандардно со Modbus и Modbus TCP комуникација
 • регенеративни решенија како опција
 • во согласност со CE, CULus и RoHS стандард