RX

RX

         RX серијата на инвертори е совршена алатка во апликациии каде што е потребно да се постигне квалитет и сигурност, но и брзо и лесно прилагодување на инверторот на апликацијата во која се користи. 

  • моќности до 132kW
  • целосен вртежен момент при 0Hz во затворена јамка
  • без-сензорска и векторска контрола при затворена јамка
  • вграден EMC филтер, логичко програмирање и функционалност за апликацијата
  • можност за Modbus, DeviceNet, PROFIBUS, MECHATROLINK-II, EtherCAT и CompoNet комуникација
  • регенеративни решенија како опција
  • во согласност со CE, cULus, RoHS