QX-870

QX-870

          QX-870 серија на индустриски бар-код ласерски скенери, кои располагаат со програмабилен растер за читање на повеќе кодови, на различни локации, дури и ако се оштетени или неправилно поставени. 

  • 300 до 1400 скенирања во секунда
  • 25 до 762 mm – опсег на читање
  • Ethernet TCP/IP и EtherNet/IP комуникација
  • куќиште со IP65 степен на заштита