Прецизни G5 Драјвери

Прецизни G5 Драјвери

         Accurax G5 серијата на Прецизни  Драјвери нуди дополнителна предност при креирање на побрзи, поточни, помали и побезбедни машини, а ќе добиете скоро 25% намалување на тежината на моторот и 50% заштеда на простор во кабинетот и ќе постигнете прецизност на sub micron и време на сетирање во ms.

  • EtherCAT, MECHATROLINK-II и Analog/Pulse модели
  • одговор при фреквенцијата од 2kHz
  • безбедност во согласност со ISO13849-1 (PL d) стандард
  • висока точност обезбедена од 20-битен кодер
  • можност за Drive програмирање
  • функција за напредно сузбивање на вибрациите
  • вграден целосно затворен енкодер на јамка
  • ротациони мотори од 50W до 15kW