OS32C

OS32C

Сигурносен ласерски скенер со мала големина, помала тежина и мала потрошувачка на енергија. Го продолжуваат времето на работа на системите напојувани со батерии, како автоматски управувани возила (AGV). Ласерскиот скенер за сигурност OS32C ги опфаќа сите овие барања во апликациите за избегнување судир, присуство и откривање упад. Одржувањето е направено едноставно, бидејќи дијагнозата е јасна со LED дисплеи.

  • Тип 3 сигурносен ласерски скенер во согласност со IEC61496-1/-3
  • 70 комплети комбинации на сигурносни зони и зони на предупредување
  • Сигурносна зона до 4м и зона на предупредување до 15м.
    8 индикатори за индивидуален сектор и разни LED диоди за јасно означување на статусот
  • Референтната гранична функција која спречува неовластено менување на положбата на скенерот