NYB

NYB

       NYB серијата на Индустриски PC-а се дизајнирани првично да бидат моќни, сигурни и скалабилни, што ги прави  идеални за визуализација, управување со податоци, мерење и контрола.
Подоцна со унапредувањето во дизајнот ги намаливме грешките поради сложеноста и добивме решение кое го зголемува работното време и ги намалува трошоците.

  • базирани на Intel® Atom® до Xeon® процесори
  • избор на модели со Windows 10 IoT Enterprise и Windows Embedded Standard 7 oперативен систем или модели без оперативен систем
  • 15,4″ или 12,1″ индустриски монитори
  • без внатрешни кабли, со цел намалување на дефектите и зголемување на работното време
  •  моќна Intel® CoreTM технологија за оптимизација на перформансите
  • со процесор за употреба во индустрија со долго време на достапност
  • со 3 Ethernet порти за подобрување на комуникацијата
  • USB3.0 за брз пренос на податоци
  • опциски NY Monitor Link интерфејс за поврзување на растојание до 100м