NY5

NY5

      Хибридната NY5 серија на индустриски PC-а ги комбинира Sysmac контролата на машини и IT технологијата.

  • избор на модели од индустриски BOX  PC-а или панел индустриски PC-а од NY5 серија
  • со Intel Core i7 Quad-core процесор
  • со Windows Embedded Standard 7 64-bit оперативен систем
  • “Отворен” оперативен систем кој овозможува работа со прилагодени софтвери и хардвер од страна на корисниците
  • Logic sequence, Motion и CNC функции
  • Bградена EtherNet/IP  порта за поврзување со IT системите и “machine to machine” 
  • вграден Sysmac контролер на машини
  • 500μs системско време на циклус
  • подржува управување до 64 синхронизирани оски
  • вградена EtherCAT порта за поврзување дo 192 синхронизирани “slave” уреди