NX Safety Hybrid

NX Safety Hybrid

Брзо, лесно и флексибилно за интегрирање на безбедноста во производните линии комбинирајќи две различни интегрирани мрежи, EtherNet/IP (Заеднички заштитен протокол за безбедност (CIP-S)) и EtherCAT (Безбедност над EtherCAT (FSoE))

  • 1 вградена порта EnerNet/IP (100Base-TX)
  • 1 вградена CIP-Safety на EtherNet/IP порта (максимум 16 комуникациски CIP-Safety)
  • 1 вграден FSoE на главната порта на EtherCAT (максимум 64 јазли)
  • До 254 безбедносни врски со NX-SL5700
  • До 32 локални NX I/O единици
  • Можен за multi-cast пакети
  • До 12 оски (8 синхронизирани оски на движење и 4 PTP)