NS15/NS12/NS10/NS8

NS5

     Со 5,7″ TFT дисплеј NS5 серијата на HMI терминали се најмали во својата класа.

  • перфектна јасност и брза промена на екрани
  • екстремно долго функционирање на позадинско светло (до 75.000 часа)
  • подршка на сите Европски јазици, Азиски и Кирилични
  • голема меморија (60МВ)
  • користење на SAP (Smart Active Parts) функција на ОMRON 
  • избор на модели со 4.096 или 32.762 бои на екран 
  • 320х240 резолуција 
  • стандардно вградени 2x RS-232 и 1xUSB порти. а опциски модели со Ethernet порта 
  • IP65 степен за заштита