NS15/NS12/NS10/NS8

NS15/NS12/NS10/NS8

       NS серијата на напредни HMI терминали нуди избор на модели од 5.7″ Monochrome STN до 15″ TFT дисплеј. 

 • перфектна јасност и брза промена на екрани
 • екстремно долго функционирање на позадинско светло (до 50.000 часа)
 • подршка на сите Европски јазици, Азиски и Кирилични
 • голема меморија (60МВ)
 • подржува неколку не-OMRON PLC-ња
 • 32.768 бои на екран 
 • 640х480 резолуција кај 8,4″ и 10,4″ модели
 • 800×600 резолуција кај 12,4″ модели
 • 1.024×768 резолуција кај 15,4″ модели
 • стандардно вградени 2x RS-232 и 1xUSB порти. а опциски модели со Ethernet, RS-422 или RS-485 порта 
 • IP65 степен за заштита