NS Runtime PC

NS Runtime PC

Со објавувањето на NS Runtime PC, имате можност да ги извршуваат истите HMI-проекти директно на вашиот компјутер или IPC.

  • Повторно искористете ги вашите NS-проекти, нема потреба од наново пишување на истиот код
  • Погледнете го вашиот HMI на вашиот компјутер
  • Во совршена комбинација со DyaloX