NA Series

NA Series

 

      Како дел од Sysmac платформата за автоматизација NA серијата на HMI терминали ги претвараат податоците добиени од машината во информација, ја прикажуваат информацијата и го контролираат уредот во согласност со барањата на самата апликација за која се неманети.  

  • про-активен однос оератор/машина 
  • дизајн базиран на реални апликации и барања од корисниците 
  • можност за брза реакција 
  • 16.777.216 бои на екран (24 bit full colors) 
  • TFT дисплеј со висока резолуција 
  • 1.280×800 резолуција кај 12,1″ и 15,4″ модели
  • 800×480 резолуција кај 7″ и 9″ модели
  • вградени 2x Ethernet, 1x RS-232 и 3xUSB порти
  • IP65 степен за заштита