MY Miniature Power Relay Family

MY Miniature Power Relay Family

Најпродавани релеи за општа намена, избор на многу модели согласно потребите на работната околина и примената.

  • MY Family ги имаа следниве стандардни карактеристика за сите модели: транспарентен капак, механички индикатор за лесно проверување на статусот на контактите и LED индикатор (црвена LED за AC и зелена LED диода за DC)
  • Помало зголемување на температурата благодарение на 2,6мм широките пинови кои нудат поголема спроводливост
  • Изборот на модели за примена во секоја апликацијата, како што се модели со индикатори за работа и модели со рачки за заклучување (MY приклучоци за терминали).
  • Поврзувањето може да се скрати за дури 60% во споредба со конвенционалните приклучоци со завртки.