MKS

MKS

Исклучително доверливо реле за општа намена.
Серијата MK (S) се покажа како исклучително доверлива од нејзиното претставување пред скоро 50 години. Со цел да се обезбеди истото лесно тестирање како и нашите други релејни серии, MK-S е опремен со копче за тестирање што може да се заклучи и ја нуди истата функција/работа како и сериите MY (S) и G2R (S).

  • 8-пински DPDT и 11-пински 3PDT типови на контакти 
  • Струја на вклучување до 10А.
  • Копче за тестирање што може да се заклучи за лесно тестирање
  • Температурна оценка од -40С до 60С