MKS-X

MKS-X

           DC-switching реле што може да префрли 220VDC, 10A за употреба во апликациите кои бараат безбедно и сигурно префрлување на вентили, соленоиди, контакторни калеми и сл.

  • Погоден за вклучување на еднонасочна струја
  • Преклопување на оптоварување со еднонасочна струја до 10А; 220VDC 
  • Моделите на наизменична струја може да префрлат до 15А; 250VAC 
  • SPST-NO/SPST-NC контакти
  • Копче за тестирање што може да се заклучи за лесно тестирање