MicroHAWK ID-20

MicroHAWK ID-20

          MicroHAWK ID-20 серија на ОЕМ (Original Equipment Manufacturer) бар-код читачи се најмалите, целосно опремени и целосно интегрирани баркод читачи во светот. Еднокабелско решение кое користи USB и за комуникација (USB 2.0 и Ethernet преку USB) и напојување. 

  • ултра-компактен дизајн со дим.19,5mm x 28,7mm x 33,9mm
  • IP40 степен на заштита
  • USB 2.0 и Ethernet преку USB порти
  • X-Mode напреден алагоритам за декодирање
  • интегрирани индикатори за таргетирање и читање/поминување
  • WebLink интерфејс за подесување