LY

LY

          LY серија на минијатурни напонски рели со вградена диода. Избор на едно, дво, тро и четири полни модели. 

  • модели со SPDT, DPDT, 3PDT или 4PDT контакти
  • достапни модели за монтажа на DIN-шини со приклучоци
  • 10А номинален товар