LVS-9585

LVS-9585

Рачниот потврдувач на баркодот LVS-9585 додава напредни опции за осветлување и моќна функционалност на софтверот. Новата опција за автоматско пронаоѓање им овозможува на корисниците автоматски да го пронајдат симболот DPM во видното поле на проверувачот и да поминат циклус низ поставките за осветлување за да го пронајдат типот на осветлување што најдобро одговара со специфичното обележување на DPM и материјалната подлога. LVS-9585 може да ги тестира и деловите на DPM, како и печатените етикети до широк спектар на глобални стандарди за примена, и обезбедува сеопфатни карактеристики за анализа на квалитет и известување.

 • Потврдете широк спектар на директни ознаки на делови, како и 1D и 2D печатени баркодови со еден модел
 • Софтверот автоматски избира најдобри перформанси на осветлување од интегрирана црвена или бела купола и осветлување под агол од 30°
 • Ги потврдува печатените бар-кодови според ISO/IEC, ANSI, GS1 и UDI стандардите за квалитет на печатење
 • Ги потврдува директните ознаки на деловите (DPM) според ISO, MIL-STD-130 и GS1 стандардите
 • Опциите за софтвер вклучуваат мулти-сектор за проверка на повеќе бар-кодови и проверка на содржината на GS1 AI
 • Во согласност со 21 CFR Part 11
 • Поддржува 15 јазици со можност за додавање повеќе
 • Направете извештаи за верификација во базата на податоци на Excel или SQL
 • Управувајте со дозволите на операторот користејќи го софтверот LVS-95XX или користејќи го Microsoft Active Directory
 • Вклучува стандардна тест картичка за калибрирана усогласеност што може да се следи од NIST за калибрирање на системот
 • Изборен прилагодлив држач за монтирање