LVS-9580

LVS-9580

LVS-9580 е рачно решение со високи перформанси за вон-линиска верификација на баркод според ISO/IEC и MIL-STD-130N стандардите. Одликувајќи се со камера со висока резолуција од 5,0 мегапиксели, LVS-9580 чита и анализира линеарни (1D) и дводимензионални (2D) баркодови, ширина до 76,19мм и висина до 57,15мм. LVS-9580 потврдува повеќе типови на баркодови, вклучително и секоја комбинација на линеарни, 2D (матрица на податоци, QR-код и Aztec код) и наредени линеарни (PDF 417, микро PDF и композитни кодови). Напојуван од 3,0м USB 2.0 кабел, LVS-9580 ги потврдува етикетите на баркодовите и ознаките на директните делови (DPM) лоцирани на широк спектар на површини, вклучувајќи брановидни картонски кутии, садови за испраќање, пластика, композити и метални површини.

  • Ги потврдува печатените бар-кодови според ISO/IEC, ANSI, GS1 и UDI стандардите за квалитет на печатење
  • Ги потврдува директните ознаки на деловите (DPM) според ISO, MIL-STD-130 и GS1 стандардите
  • “stitching” функција за оценување на бар-кодовите поголеми од видното поле
  • Идеален за производство на повеќе линии и магацински средини
  • Опциите за надградба на софтвер вклучуваат мулти-сектор за проверка на повеќе бар-кодови на етикетата
  • Во согласност со 21 CFR Part 11
  • Поддржува 15 јазици со можност за додавање повеќе
  • Известување за квалитетни податоци за ревизорски цели
  • Управувајте со дозволите на операторот користејќи го софтверот LVS-95XX или користејќи го Microsoft Active Directory
  • Вклучува стандардна тест картичка за калибрирана усогласеност што може да се следи од NIST за калибрирање на системот