LVS-9570

LVS-9570

LVS-9570 е 1D и 2D рачен верификатор на баркод дизајниран за верификација вон-линија на 1D и 2D баркодови според ISO/IEC стандардите. LVS-9570 нуди лесна употреба и можност за проверка на линеарни (1D) и дводимензионални (2D) баркодови со помош на лесен, рачен верификатор. Етикетите со баркодови може да се потврдат додека се на рамна површина, вклучително и ознаки на баркодови на брановидни картонски кутии, контејнери за испраќање или на мрежа. LVS-9570 е линија за скенирање, базиран на камера. Слика на етикетата на баркодот се генерира со поставување на рамниот LVS-9570 на површината на баркодот и скенирање преку етикетата во ориентација или во ladder (лево надесно) или во picket fence (од горе до долу).

 • Потврдете ги долгите баркодови без потреба од шевови.
 • Лесен и пренослив систем
 • Потврдува 1D баркодови до 203,2мм во должина
 • Вкупна ширина на скенирање 137,16мм
 • Лесен за користење
 • Во согласност со 21 CFR Part 11
 • Сертифициран од GS1 US
 • Поддржува 15 јазици со можност за додавање повеќе
 • Известување за квалитетни податоци за ревизорски цели
 • Управувајте со дозволите на операторот користејќи го софтверот LVS-95XX или користејќи го Microsoft Active Directory
 • Вклучува стандардна тест картичка за калибрирана усогласеност што може да се следи од NIST за калибрирање на системот