L1000A

L1000A

         L1000A серијата на фреквентни инвертори со векторска контрола и високи перформанси. Наменет за контрола на IM и IP мотори во апликациите за лифтови, лесен за инсталирање и можност да работи скоро со сите лифтови.

  • избор на три-фазни модели на 400V со моќности од 1,5 до 110kW
  • голем вртежен момент (200%/0,3Hz OLV или  200%/OHz CLV)
  • напредно автоматско подесување на IM и PM мотори
  • именување на параметрите со термини за употреба во апликации со лифтови (Hz, метри/сек., вртежи /минута, брзина на израмнување…)
  • функција за операција за спасување
  • контрола на надминување и анти-вибрации
  • CANopen комуникација