K8DT-LS

K8DT-LS

17,5 мм широк проводнички ниво контролер. Идеален за контрола на нивото на водата. Прилагодување на чувствителност и тајмер за лесна употреба.

  • Прилагодување на чувствителност од 10k до 100kΩ
  • Овозможува лесно прилагодување на самото место
  • Тајмер за вклучување со одложување од 0,1 до 10 секунди
  • Идеален за спречување на бранови на течни површини
  • Ширина од 17,5 mm за да се намали просторот потребен во панелите
  • Push-in plus технологија што ја намалува работата на ожичување
  • Двострани дупки за вкрстено ожичување (сите терминали)
  • Модели со транзисторски излези додадени за намалување на абењето на контактот
  • Соодветнен со RoHS