K7L

K7L

Приклучок со Push-in plus технологија, со P2RF-08-PU за лесно ожичување. K7L детектира широк спектар на течности, кои се движат од вода до течни хемикалии со мала спроводливост.

  • Опсег на работа: До 50MΩ
  • Достапни се четири опсези за набљудување
  • Метод на откривање: спроводлив
  • Две LED диоди: зелена за напојување, црвена за индикација за излез
  • Во согласност со директивите за EMC и LVD,
  • одобрен од UL/CSA