K3MA-L

K3MA-L

Јасен LCD дисплеј со две бои (црвена и зелена) LED диоди.
K3MA-L е мерач на температура со напојување или од 100 до 240VAC или 24VAC/VDC. Двете се опремени со ист квалитет на дисплејот и имаат иста кратка длабочина од 80мм.

  • DIN со големини 48 x96мм
  • Јасен LCD-дисплеј
  • Карактери со висина од 14,2мм
  • 4 цифри
  • Преден панел IP66