K3HB-P

K3HB-P

Индикатор за интервал на тајмер за мерење на време, брзина на минување или циклуси од 2 точки.
Овие индикатори со дигитален влез имаат јасен и лесен за употреба дисплеј за промена на бојата. Сите модели се опремени со куќиште IP66.

  • Индикација на мерачот на позиција за лесно следење
  • Изборно DeviceNet, RS-232C, RS-485
  • Двоен дисплеј, со 5 цифри, во две бои
  • Димензии: 48x96x100мм