K3HB-H

K3HB-H

Нов индикатор за температура со голема брзина и прецизност.
Овие индикатори со аналоген влез имаат јасен и лесен за употреба дисплеј за промена на бојата. Сите модели се опремени со куќиште IP66. K3HB серијата е со голема брзина, со брзина на примерок од 50Hz.

  • Индикација на мерачот на позиција за лесно следење
  • Изборно DeviceNet, RS-232C, RS-485
  • Двоен дисплеј, со 5 цифри, во две бои
  • Димензии: 48x96x100мм