K3GN

K3GN

Компактен и интелигентен дигитален панел метар.
K3GN е во состојба да покрие широк спектар на апликации со своите 3 главни функции: мерач на процеси, RPM процесор/тахометар и дигитален приказ на податоци за PC/PLC. Конфигурацијата е лесна, а дизајнот е напреден и компактен.

  • DC индикатор за процес напон/струја
  • RPM процес/тахометар
  • Приказ на дигитални податоци за компјутер/PLC
  • Многу компактно куќиште 1/32 DIN: 24 х48х83мм
  • 5-цифрен дисплеј со програмабилна боја на екранот, во црвена или зелена боја