J7TC

J7TC

        J7TC серија на рели зазаштита ода топлинско преоптоварување.
Најдобра заштита на моторот од преоптоварување и намалување на фазата, а во комбинација со J7KC, опсег до 2,2kW (240VAC)  или 5,5kW (440VAC).

  • Технологијата за ожичување Push-In Plus заштедува време на поврзување и одржување
  • Инсталација со еден допир со магнетен контактор J7KC за конфигурирање на магнетен стартер
  • Помошно коло со голема сигурност (2PST-1NO 1NC)
  • Опремено со капак за бирање како стандард за сузбивање на промените во поставките
  • Лесно префлање помеѓу методите за рачно и автоматско ресетирање
  • Сертифициран во согласност со главните стандарди за безбедност