J7KNU-AR

Контактор со големина на реле, најмал во светот!

  • Работи на AC и DC
  • Интегриран помошен контакт
  • Достапни модели како контактор за мотор и контактор за реле
  • во согласност со IEC 60335-1 стандард за употреба во безбедносни апликации
  • Обратен контактор со механичко блокирање
  • Огледални контакти (NC) според IEC 60947-4-1 стандард за безбедносни апликации
  • J7KNU е дизајниран да одговара на DIN шини од 15мм, но со употреба на помошен адаптер J75KN погоден и за стандардната DIN шина од 3мм