J7KCA

J7KCA

     J7KCA серија на момошни контакторски рели со иста форма како магнетните контактори од J7KC серијата. 

  • Технологијата за ожичување Push-In Plus заштедува време на поврзување и одржување
  • најмали во својата класа
  • висока сигурност на контактите (мин. 5VDC, 3mA)
  • со функција за апсорпција на пренапони 
  • Сертифициран согласно главните стандарди за безбедност